Nieuws

Referentie

Onlangs heeft de praktijk een prachtige referentie mogen ontvangen. Ik deel deze graag met jullie. Ervaring met medische schildertherapie Enkele maanden geleden heb ik mijn schildertherapie bij Karin afgerond. Vóórdat ik iets op de website zette wilde ik eerst ervaren of het diepgaande gevoel van genezen te zijn wel zou beklijven. En dat doet het! Ontroerd, verbaasd en

Continue Reading

Weer in balans na corona met schildertherapie

Het coronavirus heeft ons leven allemaal op een bepaalde manier geraakt. Misschien ben je ziek geworden door het virus en ervaar je veel moeite met het herstel, ook wel Long COVID genaamd. Of ben je een dierbare verloren, heb je ander werk moeten zoeken of zelfs tijdelijk helemaal niet kunnen werken. Maar het kan ook

Continue Reading

Cursus schilderen met de atmosferische kleuren

In het voorjaar van 2022 organiseer ik een cursus schilderen met de atmosferische kleuren. Voor meer informatie en deelname, zie onderstaande flyer.

Continue Reading

Schildercursus in de sluiertechniek

In het voorjaar van 2022 organiseer ik een schildercursus in de sluiertechniek. Voor meer informatie en deelname, zie onderstaande flyer.

Continue Reading

Cursus sluieren najaar 2021

In het najaar van 2021 organiseer ik een cursus sluieren. Voor meer informatie en deelname, zie onderstaande flyer.

Continue Reading

Parsival cursus najaar 2021

Ook in het najaar van 2021 organiseer ik weer een cursus in het kader van Parsival. Voor meer informatie en deelname, zie onderstaande flyer.  

Continue Reading

Open dag

Op 25 september a.s. organiseer ik een open dag in mijn praktijk in het kader van de praktijkroute Antroposofische Gezondheidszorg. Voor meer informatie, zie onderstaande flyer.

Continue Reading

Antroposofische gezondheidsmarkt

Op 4 september a.s. neem ik deel aan de Antroposofische gezondheidsmarkt. Hier verzorg ik tevens enkele workshops. Voor meer informatie, zie onderstaande flyer.  

Continue Reading

Parcival cursus

Continue Reading

Cursus sluieren met groen

Continue Reading