Nieuws

Nascholing voor vaktherapeuten en andere belangstellenden

Vanaf maart biedt de praktijk voor medische schildertherapie nascholing aan voor vaktherapeuten en andere belangstellenden, die geaccrediteerd wordt door de RV (register vaktherapie). Gedurende een serie van twaalf dagworkshops kunnen in totaal 72 accreditatiepunten behaald worden. Iedere workshop kan ook los gevolgd worden. Voor iedere dag worden zes accreditatiepunten AG en RV gegeven. Voor meer

Continue Reading

Start cursus schilderen met de atmosferische kleuren voorjaar 2024

In maart starten er twee cursussen schilderen met de atmosferische kleuren. Deze cursussen vinden zowel in Eindhoven als Maastricht plaats. Voor meer informatie en aanmeldingen, zie onderstaande flyers.   Informatie cursus in Eindhoven:   Informatie cursus in Maastricht: 

Continue Reading

Start cursus sluieren voorjaar 2024

In maart starten er twee cursussen in de sluiertechniek. Deze cursussen vinden zowel in Eindhoven als Maastricht plaats. Voor meer informatie en aanmeldingen, zie onderstaande flyers. Informatie cursus Eindhoven:   Informatie cursus Maastricht:

Continue Reading

Start cursussen najaar 2023

In het najaar starten er twee cursussen schilderen in de sluiertechniek. Beide cursussen vinden zowel in Eindhoven als in Maastricht plaats. De cursus “ Op zoek naar je ik-kracht” is een cursus die je door twaalf kleurenbeelden leidt en iedere cursusbijeenkomst schilder je een kleur in de sluiertechniek op vochtig papier. Zo heb je aan

Continue Reading

Schildercursus in de sluiertechniek je ‘IK’-kracht versterken

Op 20 februari start een nieuwe cursus in de sluiertechniek, genaamd je ‘IK’-kracht versterken. De cursus wordt gegeven op twaalf maandagochtenden van 10.00 uur tot 13.00 uur. Je bent van harte welkom om deel te nemen! Voor meer informatie en aanmelding, bekijk de flyer.  

Continue Reading

Workshop kunstzinnig schilderen

Op donderdag 26 januari organiseert de praktijk voor medische schildertherapie een workshop kunstzinnig schilderen. Deze workshop vindt plaats bij thuiszorgorganisatie Pallium Portam in Maastricht. De inhoud van de workshop is speciaal gericht op de (zorg)medewerkers van Pallium Portam. Voor meer informatie, bekijk de flyer.

Continue Reading

Schilderen in de sluiertechniek bij stress en prestatiedruk

Continue Reading

Open dag 22 oktober

Op zaterdag 22 oktober organiseert de praktijk voor medische schildertherapie een open dag. Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 12.00 uur om kennis te maken met de praktijk en de therapie.    

Continue Reading

Voordracht en workshop Parzival schilderij 3 september

Op zaterdagochtend 3 september geef ik een voordracht/workshop rondom het “Parzival” schilderij van Liane Collot d’Herbois. De voordracht vindt plaats bij Bronlaak. Voor meer informatie, zie de folder hieronder.  

Continue Reading

Schildertherapie in Maastricht

Sinds juni 2022 is het ook mogelijk om medische schildertherapie te volgen in Maastricht. Hier werk ik iedere donderdag in een ruimte van de praktijk van artsen Anne Balliel en Eef Jansen. Deze praktijk is gevestigd aan de St. Pieterskade 4 in Maastricht. Voor meer informatie, neem gerust contact op door te bellen naar: 06

Continue Reading