Nieuws

Voordracht en workshop Parzival schilderij 3 september

Op zaterdagochtend 3 september geef ik een voordracht/workshop rondom het “Parzival” schilderij van Liane Collot d’Herbois. De voordracht vindt plaats bij Bronlaak. Voor meer informatie, zie de folder hieronder.  

Continue Reading

Schildertherapie in Maastricht

Sinds juni 2022 is het ook mogelijk om medische schildertherapie te volgen in Maastricht. Hier werk ik iedere donderdag in een ruimte van de praktijk van artsen Anne Balliel en Eef Jansen. Deze praktijk is gevestigd aan de St. Pieterskade 4 in Maastricht. Voor meer informatie, neem gerust contact op door te bellen naar: 06

Continue Reading

Schildercursus: je IK-kracht versterken

Eind september 2022 start de schildercursus ‘ je IK-kracht versterken’. Hierbij schilderen we in de sluiertechniek op dik opgespannen aquarelpapier. Voor meer informatie en aanmelding, zie de folder hieronder.    

Continue Reading

Schildercursus: de zoektocht naar je IK-kracht

Eind september 2022 start de schildercursus ‘de zoektocht naar je IK -kracht’. Hierbij schilderen we in de sluiertechniek op vochtig papier. Voor meer informatie en aanmelding, zie de folder hieronder.

Continue Reading

Uitnodiging voordracht en workshop 18 juni

Continue Reading

Referentie

Onlangs heeft de praktijk een prachtige referentie mogen ontvangen. Ik deel deze graag met jullie. Ervaring met medische schildertherapie Enkele maanden geleden heb ik mijn schildertherapie bij Karin afgerond. Vóórdat ik iets op de website zette wilde ik eerst ervaren of het diepgaande gevoel van genezen te zijn wel zou beklijven. En dat doet het! Ontroerd, verbaasd en

Continue Reading

Weer in balans na corona met schildertherapie

Het coronavirus heeft ons leven allemaal op een bepaalde manier geraakt. Misschien ben je ziek geworden door het virus en ervaar je veel moeite met het herstel, ook wel Long COVID genaamd. Of ben je een dierbare verloren, heb je ander werk moeten zoeken of zelfs tijdelijk helemaal niet kunnen werken. Maar het kan ook

Continue Reading

Cursus schilderen met de atmosferische kleuren

In het voorjaar van 2022 organiseer ik een cursus schilderen met de atmosferische kleuren. Voor meer informatie en deelname, zie onderstaande flyer.

Continue Reading

Schildercursus in de sluiertechniek

In het voorjaar van 2022 organiseer ik een schildercursus in de sluiertechniek. Voor meer informatie en deelname, zie onderstaande flyer.

Continue Reading

Cursus sluieren najaar 2021

In het najaar van 2021 organiseer ik een cursus sluieren. Voor meer informatie en deelname, zie onderstaande flyer.

Continue Reading